Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Babyhelm, Babyhelmpje, Babyhelmpjes

  • KIDIEZ.COM

    Uw jonge kind wil leren lopen maar kan zijn of haar evenwicht ng niet bewaren en valt daarom met zijn/haar hoofdje op een harde vloer of stoot zich tegen een harde hoek van een tafel, stoel of ander hard object. Veelvuldig stoten van het jonge hoofdje kan tot hersenletsel leiden. Daarom heeft Thudguard het ultieme babyhelmpje bedacht om in deze ontdekkingstocht het stoten van het hoofdje op te vangen. Kijk voor meer informatie over babyhelm, babyhelmpjes van Thudguard op Kidiez.com .

  • Den haag nieuwslog

    Uw kind is mogelijk niet meer verzekerd zonder babyhelmpjes. Verzekeraar NLOV overweegt om babyhelmpjes in haar verzekeringspakket op te nemen. Het is bekend dat een dreumes wanneer deze begint te lopen veelvuldig valt en vaak zijn of haar hoofdje stoot . Dit stoten van het hoofdje kan tot hersenletsel leiden. De verzekeraar stelt dat ouders de verantwoordelijkheid dienen te nemen en hun kind van een babyhelmpje te voorzien in deze fase van het leven. De verzekeraar zegt geen claims van ouders meer te accepeteren zonder een babyhelmpje.

  • elise

    In welk land is deze verzekeraar actief? In NL is deze niet te vinden!

  • Yvonne

    Sorry hoor, maar sommige ouders willen al niet aan een helm als het kind een afwijking (plagiocephalie / craniosynostose)e.d.heeft, laat staan dat ze dan kiezen voor een helm voor “zo maar”.

    Op de fiets wil men ook nog geen helm voor de kids, dus waarom dan wel tegen het stoten?